arrow_drop_up arrow_drop_down
Het zomer-pakketje komt er weer aan!
10 juni 2019 

Het zomer-pakketje komt er weer aan!

Cadeautjes…

Cadeautjes cadeautjes! Ik ben er dol op om ze weg te geven! En ja, inderdaad ook om ze te krijgen. En dat hoeft niet eens een ‘echt’ cadeautjes te zijn; een lief berichtje, mijn nieuwe kleren in een mooi gezellig papiertje of uberhaupt iets in een mooie verpakking geeft bij mij al het gevoel van een cadeautje!

Wat maakt je blij?

Het is fijn te weten waar je blij van wordt. Voor mij zijn dat dus vaak dingen als mooie papiertjes, schrijfboekjes (echt, ik heb er heel veel en voor een deel nog onbeschreven 🙂 en er kunnen er nog steeds best wat bij naar mijn bescheiden mening), strikjes, pastelkleuren, mooie stoffen (vaak van sportkleding of een mooi lint ofzo), bewust naar de vogeltjes in de tuin luisteren of naar de mensen om me heen kijken. Of even de tijd voor flow-magazine. Als ik een moment voor mezelf heb zoek ik dat op en weet ik dat ik even een geluksmomentje ervaar. Herken je ook dat gevoel bij iets?

Met liefde en passie is altijd een goed cadeau

Dat deed ik niet altijd, maar juist diezelfde Flow, mijn kinderen en wellicht ook wel de bewuste stress en drukte rondom ons nieuwe huis, hebben ervoor gezorgd dat ik de spaarzame me-time momentjes pak dan wel creĂ«er. Ik wil ook heeeeeel graag dat ‘mijn dames’ af en toe zo’n blij momentje ervaren als ik bij het voelen van mooie papiertjes, leuke kaartjes of gewoon ĂĽberhaupt iets dat met liefde en passie is gemaakt. Daarom freubel ik af en toe cadeautjes in elkaar voor ‘mijn positieve ladies’! En sinds een jaar of 2 behoort een zomerpakketje tot het vaste jaar-arsenaal (naast de Na-de-bevalling-cadeautje, leuk-dat-je-er-bent-cadeautje, happy-new-year-cadeautje, jippie-jee-pasen-is-een-leuk-idee-cadeautje etc 🙂 ).

En die komt er dus weer aan!

Gemaakt met liefde en passie voor dat wat ik doe maar vooral omdat moeders weleens een klein geluksmomentje mogen ervaren en zich gezien en geliefd mogen voelen! Fijn dat jullie bij me zijn dames!

Schrijf je dan nu direct in en kom ook een proeftraining mee doen! Doe je dat in de maand juni of juli, dan krijg ook jij zo’n tof pakketje! " target="_blank">Wil jij ook bij die lucky ladies horen? Schrijf je dan nu direct in en kom ook een proeftraining mee doen! Doe je dat in de maand juni of juli, dan krijg ook jij zo’n tof pakketje!
Reactie plaatsen