arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik heb de juiste informatie voor je

Kom naar de coachingslessen om optimaal voorbereid een energieke moeder te worden!

Kennis is macht 

Wat is er onwijs veel informatie te vinden over onderwerpen rondom de zwangerschap! Klachten, sporten rondom je zwangerschap, kwaaltjes, roze wolken, babyblues, diastase, herstellen na je bevalling, businessmoms al dan niet met burn-out... En dan heb ik het nog niet eens over De bevalling zelf... In mijn coachingslessen krijg je de informatie die je zoekt. Praktisch, eerlijk, helder, evidence based waar mogelijk. Zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken.

Voor de dames die ZwangerFit® of een andere training bij HipFitMam volgen, hebben automatisch toegang tot de coachingslessen. 


Geen lid bij HipFitMam? Geen probleem! Stuur een appje naar mij: 0624653730 en je krijgt middels een betaalverzoek van 45,- direct onbeperkt toegang tot alle coachingslessen en diverse filmpjes met informatie online. 


Wanneer?   

Iedere tweede maandag van de maand worden de coachingslessen gegeven van 20.30 tot ongeveer 21.30. Er is die avond 1 trainingsmoment van 19.30-20.30 waarin beide groepen worden samengevoegd en er twee fysiotherapeuten voor de groep staan.

De lessen rouleren.Voor oktober 2019 staat 'de bevalling' gepland. Deze is zodoende dan ook weer aan de beurt in februari 2020. 

Waar?

Berghuizerweg 153, locatie victoria boys in Orden, Apeldoorn. Je kunt gewoon het terrein oprijden en het clubgebouw via de grote trap aan de veldzijde oplopen. Eenmaal binnen linksaf (anders beland je in de kantine, ook gezellig)en aan het einde de deur door mocht die niet open zijn. 

Voor wie?

Alle coachingslessen zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt eruit halen wat je interessant vind. In welke volgorde je de lessen volgt maakt niet uit. 

  • De les over de bevalling is een partnerles. Het is echt heel praktisch en wordt door de partners met een 8 beoordeeld!


Coachingslessen @ HFM

Ambitieus en klachtenvrij

We willen allemaal fit zijn en blijven tijdens onze zwangerschap maar ook daarna. En dat is nog best een zware kluif kan ik je vertellen in deze tijden! We zijn ambitieus, willen alle ballen hoog houden en blijven echt geloven dat het gras van de buurvrouw groener is...

Deze coaching krijg je praktische tips hoe je je lichaam optimaal belast en zodoende preventief bezig bent dan wel herstellend en hoe je realistisch naar jezelf kunt blijven kijken om zo energiek mogelijk te zijn!

Ademhaling en bekkenbodem

De ademhaling is verbonden met alle functies van je lichaam. En dan heb ik het niet alleen over de zuurstof die je spieren laat werken maar ook met algehele ontspanning in je dagelijks leven, aan het tot stand komen van ontsluiting tijdens je bevalling, het optimaal functioneren van je organen en van je stoelgang en bijvoorbeeld ook een goede doorbloeding van je organen en je bekkenbodem. De beweging van je middenrif en je bekkenbodem werken samen en daar waar de beweging plaatsvind zegt ook weer iets over stress, spanning en ontspanning...

De bevalling

De partnerles van de coachingslessen. Hier krijg je praktische informatie, voornamelijk gericht op de rol van de partner. Geen geneuzel en down to earth, realistische en veelal visueel gemaakte informatie zodat je weet wat je mag verwachten. Voor jou en je partner. 

What to do, na je bevalling?

Hoe til je je kindje, hoe herstel je optimaal maar ook; hoe voorkom je een voorkeurshouding bij je kindje?

Een stukje bekken- en kinderfysiotherapie in 1 les.